6949204929 28ης Οκτωβρίου 55, Έυοσμος johnkessapidis@gmail.com
 
 
 
 
JOY
Αρτοζαχαροπλαστείο Εύοσμος Θεσσαλονίκης

Το αρτοζαχαροπλαστείο μας “Joy” το οποίο βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, είναι καθημερινά κοντά σας και σας προσφέρει με χαρά μεγάλη ποικιλία από φρέσκα αρτοσκευάσματα, εξαιρετικά γλυκά και πολλά ακόμα προϊόντα, σε οικονομικές τιμές.

Από νωρίς το πρωί, από το αρτοζαχαροπλαστείο μας, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ της αρεσκείας σας ή κάποιο άλλο ρόφημα της επιλογής σας και να το συνδυάσετε εξαιρετικά με κάποιο snacks της επιλογής σας ώστε να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία από ψωμιά με προζύμι που δημιουργεί καθημερινά ο φούρνος μας, μπορείτε να επιλέξετε φρέσκο ψωμί ανάμεσα στα κλασικά είδη αλλά και ψωμί ζέα, ψωμί χωρίς γλουτένη, πολύσπορο κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ
Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, με αγάπη, μεράκι και χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, δημιουργούμε μοναδικές λιχουδιές που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιό απαιτητικό ουρανίσκο.

Αρτοσκευάσματα όπως ψωμί, τυροπιτοειδή με χειροποίητο φύλλο, σάντουιτς καθώς και γλυκά όπως πάστες, τούρτες, κεράσματα, σιροπιαστά και πολλά ακόμα προϊόντα.

Παράλληλα, στο αρτοζαχαροπλαστείο μας, μπορείτε να βρείτε και διάφορα είδη delicatessen από αυστηρά επιλεγμένους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Μέλια, μαρμελάδες, τσάι, αναψυκτικά, λουκούμια, μπάρες, σοκολάτες, μπάρες δημητριακών καθώς και πολλά προϊόντα για vegan αλλά και για αυτούς που προσέχουν την διατροφή τους.
 
 
 
 
 
 
 
Η 20ετής εμπειρία του ιδιοκτήτη στην παρασκευή τροφίμων, η επιθυμία του να προσφέρει στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα και το ευχάριστο και φιλικό κλίμα που επικρατεί έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως ένα από τα καλύτερα αρτοζαχαροπλαστεία σε όλο τον Εύοσμο.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
το αρτοζαχαροπλαστείο μας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει το αγαπημένο σας αρτοζαχαροπλαστείο.